Afbeelding
Ben Verweij

Zwemseizoen 2024 van start met spaaractie en nieuwe zonnepanelen

Ondernemend

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL Op 27 april 2024 opent zwembad ’t Willaer in Scherpenzeel haar deuren voor het nieuwe zwemseizoen. Vooruitlopend hierop gaat op 26 februari de spaaractie van start. Klanten van Jumbo Scherpenzeel en PLUS Renswoude kunnen sparen voor aantrekkelijke korting op zwemabonnementen. Ook blijft het zwembad zich inzetten voor verduurzaming met de installatie van zonnepanelen. 

Spaaractie met Jumbo en PLUS

Bij de jaarlijkse spaaractie ontvangen de klanten van Jumbo in Scherpenzeel en PLUS in Renswoude, bij € 10 aan boodschappen 1 stempel. Bij 10 stempels kan de klant de kortingskaart inleveren voor een kortingsvoucher. 

Eén voucher geeft € 3 korting op een abonnement. Een klant kan maximaal vier vouchers per abonnement inleveren. De korting kan dus oplopen tot wel € 12 op een abonnement. De spaaractie begint op 

maandag 26 februari en loopt tot en met zaterdag 13 april. 

De online verkoop van de abonnementen start op 1 april. Tot en met 22 april kunnen de kortingsvouchers online ingeleverd worden bij de aankoop van een abonnement. 

Duurzaam met nieuwe zonnepanelen

Bovenop de opbrengst van Rabo ClubSupport van €3.000, ontving het zwembad een genereuze donatie van € 7.500 van de Rabobank. Daarom kan ’t Willaer nog voor de seizoensopening zonnepanelen installeren. Semi-transparante panelen komen boven het terras bij de kiosk. 

Bij het wedstrijdbad verschijnt een permanente overkapping ter vervanging van de huidige tent. Op het dak van deze overkapping komen ook zonnepanelen. Alle opgewekte energie komt ten goede aan het eigen energieverbruik van het zwembad.

Informatie seizoen 2024

De prijs voor éénmalig zwemmen blijft in 2024 € 6. Er is al een abonnement voor € 85 voor de jeugd tot 18 jaar. Bij inlevering van 4 kortingsvoucher daalt de abonnementsprijs naar € 73. De openingstijden voor 2024 zijn ongewijzigd ten opzichte van het vorig seizoen. 

Gedetailleerde informatie over prijzen en openingstijden is beschikbaar op www.zwembadscherpenzeel.nl. Zwembad ‘t Willaer kijkt ernaar uit om de bezoekers te verwelkomen voor een zonnig en duurzaam zwemseizoen in 2024.