Afbeelding
J.G. van Ommeren

Vertrek 10de Transport naar Oekraïne

Algemeen

RENSWOUDE Op 8 december a.s. vertrekt het laatste transport van dit jaar naar Oekraïne.

Goederen inleveren kan t/m 2 december a.s. met een iets langere inzameltijd als gewoonlijk van 09.00 – 13.00 uur. Na het vertrek van het 10de transport gaan we in de decemberweken tijdelijk dicht. We hopen na de feestweken begin januari 2024 weer te starten met inzamelen. Hoe en vanwaar dit zal gebeuren, daarvan houden we u op de hoogte.

De komende weken kunt u nog uw goederen voor de Oekraïne blijven brengen op Dorpsstraat 74 (voormalige winkel Henne Vervoorst) Dringend hebben we voor de winter nodig: warme kleding, stevige schoenen en laarzen, serviesgoed (geen glaswerk)we denken aan borden, bestek, koffie en thee kopjes, schalen, nette pannen en koekenpannen. Donsbedden en kussens, 

slaapzakken. Naast het genoemde is er een nijpend tekort aan voedsel, groenten en soepen in blik, rijst, pasta’s, tomatenpuree, kruiden, blikjes Smac, tonijn, sardines en haring in blik, zonnebloemolie oploskoffie, kleine pakjes thee, houdbare melk, bloem e/o zelfrijzend bakmeel, pampers, opvolgmelk, paracetamol voor volwassenen en kinderen, kaarsen, waxinelichtjes, lucifers, verbandmiddelen, incontinentiemateriaal, maandverband, waspoeder, shampoo, douchezeep, flessen water enz. 

Inzamelen: Dorpsstraat 74 op elke donderdag van 18.00 -20.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. We hopen en rekenen weer op uw hulp!! 

Sinterklaas brengt een bezoek aan Brandhof Dier en Ruiter!

RENSWOUDE Op vrijdag 1 december is het zover! Sinterklaas en zijn pieten zullen vanaf 14:00 uur bij Brandhof Dier en Ruiter, op de Kooiweg 4a te Renswoude/Veenendaal aanwezig zijn. Mis deze kans niet om je kind(eren) te laten genieten van een onvergetelijke middag!

Bij aanmelding ontvang je een formulier met vragen over je kind, zodat Sint op de dag zelf van alles over jouw kind weet. Ze krijgen een cadeautje, een snoepzakje mee naar huis en uiteraard ook iets lekker voor je huisdier. Let op: aanmelden verplicht, en de voorkeursleeftijd is tussen de 2 en de 8 jaar. Zorg dat je er op tijd bij bent en geef je kind(eren) op voor deze bijzondere gelegenheid! Voor meer info: kom langs in de winkel of bel 0318-502005. www.brandhofdierenruiter.nl.

Meest gelezen