Jan Pronk

Lieve ouders en grootouders op Renswoude,

Algemeen

Normaal gesproken verzorgen wij als bestuur van de Ondernemersvereniging Renswoude het voorwoord in de Heraut. Maar als er een verzoek komt van iemand zoals Sinterklaas om een keer het voorwoord te schrijven dan geven wij hem uiteraard graag het woord. Sinterklaas ; ga uw gang!

Lieve ouders en grootouders op Renswoude,

Het is geweldig dat wij jullie de komende weken weer mogen ontmoeten in een van de mooiste dorpen in Nederland. Ieder jaar verheugen de pieten en ik ons weer op het welkom bij het kasteel en sporthal de Hokhorst. En natuurlijk brengen we ook weer iets lekkers mee voor jullie allemaal.

Wisten jullie eigenlijk dat de intocht, de lawaaioptocht en mijn voorleesmomenten in de Kraai elk jaar achter de schermen mogelijk worden gemaakt door de ondernemers van Renswoude? Zij regelen de pepernoten en kruidnoten, ze zorgen voor een goed geluid en stellen ruimte beschikbaar als wij dat nodig hebben. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik zonder de ondernemers niet zo’n mooi feestje kan vieren als nu.

Misschien kunt u als ouder of grootouder, als u nadenkt over de dingen die u wilt kopen voor de feestdagen, ook eerst eens kijken of u iets op het dorp vind. Er zijn zoveel fijne winkels en bedrijven die mij ook elk jaar goed helpen, dat ik geloof dat zij u ook echt iets moois kunnen bieden. Natuurlijk is het heel makkelijk om bij een grote webwinkel te gaan shoppen, maar die webwinkels helpen mij niet op Renswoude.

Verder wens ik u allen hele fijne feestdagen en tot 18 november. Op die dag hopen wij weer bij jullie aan te komen.

Groeten van de Sint.

Meest gelezen